BIO Melasa třtinová, 280 g

 
 

Melasa třtinová

Dostupnost Momentálně nedostupné
Měrná cena 48 Kč / 1 ks
48 Kč
Kód produktu NJ-4106
Značka Natural Jihlava
Kategorie Sladidla
Položka byla vyprodána...
 

Složení: 100% třtinová melasa BIO

Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.

Skladujte na suchém a chladném místě.

Podobné produkty

  • erythritol 1000.61c1cadb7f621 S nízkým obsahem bílkovin TN-9188
    Erythritol, 500 g
    Skladem (3 ks)
    Erythritol je zdravější náhrada běžného cukru bez kalorií.

    143 Kč
  • NJ 8017 Bez lepku Bez přidaného cukru SLIM-8017
    Sladidlo z čekanky natural, bez lepku, 350g
    Skladem (3 ks)
    Čekankový sirup natural 4Slim je low carb sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky.

    79 Kč
  • NJ 2709 Bez lepku Bez laktózy S nízkým obsahem bílkovin SLIM-1155
    Čekankový originál sirup, 350g
    Skladem (3 ks)
    Čekankový Originál je sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky.

    138 Kč
  • CL 4969 BIO CL-4969
    BIO Cukr třtinový, 500 g
    Skladem (3 ks)
    Třtinový cukr v bio kvalitě

    53 Kč
  • NJ 5752 NJ-5752
    BIO Melasa třtinová, 500 g
    Skladem (1 ks)
    Třtinová melasa vzniká jako vedlejší produkt při výrobě třtinového cukru ze šťávy z cukrové třtiny. Obsahuje velké množství minerálů.

    79 Kč
  • NJ 8832 NJ-8832
    BIO Melasa třtinová, 540 g
    Skladem (1 ks)
    Třtinová melasa vzniká jako vedlejší produkt při výrobě třtinového cukru ze šťávy z cukrové třtiny. Obsahuje velké množství minerálů.

    88 Kč
Hmotnost 0.28 kg
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota (kJ) 1244
Energetická hodnota (kcal) 298
Tuky celkem (g) 0,2
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g) 0,2
Sacharidy celkem (g) 69,60
Sacharidy - z toho cukry (g) 58,80
Bílkoviny (g) 3,70
Sůl (g) 0

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.