Bulgur lze použít všude tam, kde rýži. Jako příloha. Můžete jím dále nastavovat různé pomazánky, karbanátky, bramboráky, zapékat ho ... Oproti bílé rýži má více vitaminů,...
Rýžové vločky jsou vyrobené z bílé rýže a jsou lehce stravitelné. Neobsahují gliadin (frakce glutenu) a mají nízký obsah sodíku. Vločky se používají jako zahušťovadlo do...
Vysoce kvalitní rýže je typická svou nízkou lepivostí. Je velice oblíbená pro své široké uplatnění v kuchyni. Propláchněte 1 díl rýže a vařte v 1,5 dílů osolené vody....
Speciální druh rýže určený na přípravu italského rizota. Pěstuje se na severozápadě Itálie v oblastech Lombardie a Piemont. Díky vysokému obsahu škrobu tepelnou úpravou...
Myanmarská rýže Paw San je jednou z nejuznávanějších vysoce kvalitních rýží na světě, která byla v roce 2011 oceněna nejlepší rýží na světové konferenci World Rice...