Sladidla a cukry
Nejprodávanější
Z minerálních látek jsou nejvíce obsaženy vápník, železo, draslík, fosfor, hořčík, měď, zinek a mangan. Vlastnosti a použití panely: jako sladidlo do různých nápojů, džusů,...
Čekankové slazení vyniká mimořádně vysokým obsahem prospěšné vlákniny a glykemickým indexem menším než 5. Minimální trvanlivost do 31. 8. 2024
Tento zajímavý druh cukru se vyrábí z mízy květů kokosových palem. Hodí se všude tam, kam byste použili třtinový cukr.
Usušením a následným rozemletím datlí vzniká jedinečné přírodní sladidlo lehce karamelové chuti, které se nejlépe hodí na vaření a pečení. Datlový cukr má nižší glykemický index...
Rozředěním získáte voňavý nápoj s příznivými zdravotními účinky. Vítěz soutěže Česká Biopotravina roku 2007 v kategorii nápoje.