Pšeničné otruby se získávají při zpracování pšenice a jedná se převážně o části slupek.
Detailní popis produktu
Pšeničné otruby se získávají při zpracování pšenice a jedná se převážně o části slupek. V kuchyni se dají skvěle v malých dávkách využít jako doplněk vaření. Vyzkoušejte v biokvalitě.
Složení: otruby PŠENIČNÉ*. Může obsahovat stopy arašídů, sóji, skořápkových plodů a sezamu.
*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Alergeny: zvýrazněny. Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sóji, skořápkových plodů a sezamu.
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mouky a obiloviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.3 kg |
Nutriční hodnoty na: | 100 g |
Energetická hodnota (kJ): | 1100 |
Energetická hodnota (kcal): | 262 |
Tuky celkem (g): | 4 |
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g): | 0,6 |
Sacharidy celkem (g): | 18 |
Sacharidy - z toho cukry (g): | 0,05 |
Bílkoviny (g): | 17 |
Sůl (g): | 0,01 |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.