Irský mech Raw, Vegan (mořská řasa Chondrus Crispus), 100 g
Kód: NJ-2331Detailní popis produktu
Složení: mořská řasa Irský mech (Chondrus Crispus), přirozeně se vyskytující mořská sůl (proměnlivé množství)
Alergeny: zvýrazněny v textu
Návody k použití:
Irský mech několikrát dobře propláchneme od soli a namočíme na 15 minut až na několik hodin do vody.
- Takto propláchnutý Irský mech můžeme konzumovat přímo nebo přidat do mixéru ke smoothie, koktejlům, dalším nápojům, kaším atd.
- Můžeme také připravit alternativu k živočišné želatině a kolagenu: Propláchnutý Irský mech namočíme na 15 minut až na několik hodin do vody.
- Důkladně propláchneme. Rozmixujeme v mixéru s trochou vody do hladké pasty. Takto je Irský mech připraven k přímé konzumaci buď samotný, dále
do dezertů, krekrů, chlebů, pečiva, dortů, do smoothie, aspiků, kaší,omáček, jogurtů, nákypů, palačinek, zmrzlin, šťáv atd. - Takto rozmixovaný Irský mech využijte také jako pleťovou masku a masku na vlasy. Celý "pařátek" Irského mechu můžete také použít do koupele.
Informace k produktu: Neobsahuje alergeny. Irský mech pochází z moře. V balení se mohou vyskytovat různé přírodniny, zejména mořské chaluhy,
vypadající jako černé tečky. Toto není na závadu produktu, vymyjete pod tekoucí vodou.
Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu, které naleznete v galerii obrázků, jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.
Skladujte v suchu. Chraňte před přímým slunečním světlem.
Vyrobeno v Indonésii.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vaření a pečení |
---|---|
Hmotnost: | 0.2 kg |
Nutriční hodnoty na: | 100 g |
Energetická hodnota (kJ): | 380 |
Energetická hodnota (kcal): | 91 |
Tuky celkem (g): | 0 |
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g): | 0 |
Sacharidy celkem (g): | 5,5 |
Sacharidy - z toho cukry (g): | 0 |
Vláknina (g): | 1,8 |
Bílkoviny (g): | 3,6 |
Sůl (g): | 0,3 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.