Křupavé vločky jáhlové, 200 g

 
 

Instantní jáhlové vločky.

Dostupnost Skladem (2 ks)
Měrná cena 36 Kč / 1 ks
36 Kč    
Kód produktu NJ-4717
Značka Natural Jihlava
Kategorie Mouky a obiloviny
 

Složení: JÁHLY 100%

Alergeny: zvýrazněny.

Země původu: Česká republika

Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.

Podobné produkty

  • NJ 8085 Bez lepku NJ-8085
    Jáhly, 500 g
    Skladem (2 ks)
    Základ pro výživné kaše, koláče a nákypy. Děti si jáhlovou kaši s ovocem zamilují stejně jako dětskou krupičku.

    29 Kč
  • NJ 8078 Bez lepku NJ-8078
    Vločky jáhlové instantní, 250 g
    Skladem (2 ks)
    Jáhlové vločky lze použít ve studené i teplé kuchyni, jsou ideální k přípravě domácího müsli, do mléka, jogurtu, na přípravu kaší, lívanců, palačinek, do polévky…….

    29 Kč
  • NJ 8030 Bez lepku NJ-8030
    Mouka jáhlová hladká, 300 g
    Skladem (2 ks)
    Jáhlová hladká mouka

    30 Kč
  • NJ 4268 Bez lepku NJ-4268
    Strouhanka jáhlová, bez lepku, 200 g
    Momentálně nedostupné
    Vhodná pro bezlepkovou dietu.

    25 Kč
  • CL 0191 CL-0191
    BIO Vločky žitné, 250 g
    Momentálně nedostupné
    Žitné vločky se získávají tak, že se obilné zrno navlhčí v páře a pak se lisuje. Dají se jíst nezpracované, přidávají se ale i do pečiva a používají se také při vaření. Vločky...

    23 Kč
  • CL 0610 BIO CL-0610
    BIO Směs vloček, 300 g
    Skladem (3 ks)
    Směs vloček v biokvalitě obsahuje čtyři druhy obilných vloček – vločky ovesné, špaldové, žitné a pšeničné. Specifické vlastnosti jednotlivých obilovin se v této směsi vhodně...

    32 Kč
Hmotnost 0.2 kg
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota (kJ) 1607
Energetická hodnota (kcal) 380
Tuky celkem (g) 3,6
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g) 0,6
Sacharidy celkem (g) 73,5
Sacharidy - z toho cukry (g) 0,6
Vláknina (g) 5,3
Bílkoviny (g) 10,7
Sůl (g) <0,01

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.