Žitné vločky se získávají tak, že se obilné zrno navlhčí v páře a pak se lisuje. Dají se jíst nezpracované, přidávají se ale i do pečiva a používají se také při vaření. Vločky jsou v biokvalitě, pocházejí tedy z ekologického zemědělství.
Detailní popis produktu
Složení: vločky ŽITNÉ*
*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Alergeny: zvýrazněny. Lepek. Může obsahovat stopy sóji, lupiny, arašídů, skořápkových plodů a sezamu.
Skladování: Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mouky a obiloviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.25 kg |
Nutriční hodnoty na: | 100 g |
Energetická hodnota (kJ): | 1165 |
Energetická hodnota (kcal): | 322 |
Tuky celkem (g): | 1,6 |
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g): | 0,24 |
Sacharidy celkem (g): | 68,5 |
Sacharidy - z toho cukry (g): | 0,9 |
Vláknina (g): | 14 |
Bílkoviny (g): | 8,5 |
Sůl (g): | 0,03 |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář