Pohanková mouka je přirozené bezlepková, má příznivý vliv na cévní systém, játra a trávicí ústrojí
Detailní popis produktu
Pohanka je velmi hodnotná především pro obsah rutinu, který má příznivý vliv na srdce a cévy, játra, trávicí orgány, posiluje imunitní systém, zvyšuje pružnost cévních stěn, reguluje krevní srážlivost a obsah cholesterolu v krvi. Příznivé je také složení aminokyselin. Tuky mají vysoké zastoupení nenasycených mastných kyselin. Cenný je obsah minerálních látek, zejména vápníku, hořčík, fosfor, draslík a vitamínů, zejména B1 a B2, C, E a cholin.
Obsah balení: sáček, 500 g
Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu, které naleznete v galerii obrázků a v záložce parametry, jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.
Skladujte na suchém a chladném místě.
Vyrobeno na Slovensku.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Bezlepkové potraviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.51 kg |
Nutriční hodnoty na: | 100 g |
Energetická hodnota (kJ): | 1575 |
Energetická hodnota (kcal): | 372 |
Tuky celkem (g): | 2,2 |
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g): | 0,2 |
Sacharidy celkem (g): | 72,5 |
Sacharidy - z toho cukry (g): | 3,2 |
Vláknina (g): | 1,6 |
Bílkoviny (g): | 12,6 |
Sůl (g): | 0,01 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.