Probio kaše kaštanová, 60 g

Lehce stravitelná funkční kaše s nezaměnitelnou chutí kaštanového základu.

22 Kč 3,67 Kč / 10 g
Dostupnost: Skladem (>3 ks)
Kód: TN-0591
Probio kaše kaštanová, 60 g
probio kase kastanova 60g 1000.6356c05c14106
Bez lepku Bez laktózy Vegan

Detailní popis produktu

Probio kaše jsou vhodné pro rekonvalescenty a sportovce stejně jako pro osoby s intolerancí k laktóze, s bezlepkovou dietou, pro vegany, seniory a mohou je konzumovat i děti.

 Kaše neobsahuje lepek, laktózu ani kasein a je tak vhodná pro lidi s výživovým omezením a pro zájemce o racionální stravování.

  • Probio kaše jsou jedinečné přídavkem probiotických kmenů 
  • Probio kaše obsahují také vitaminy a minerály - A, B1, B6, B12, C, D3, vápník, hořčík, fosfor, selen, železo, niacin a kyselinu panthothenovou.
  • Snídaně s dobou přípravy pouze 3 minuty po zalití horkou vodou do 80 °C.

 

Složení: instantní kaštanová kaše 43 % (rýže, kaštanová mouka 27 %, sladový výtažek bezlepkový), kokosový tuk, sušený glukózový sirup, FOS (rozpustná vláknina) 6,7 %, nativní kukuřičný škrob, vitamínový a minerální premix, sůl, probiotická kultura Bacillus coagulans (množství 2 miliardy na 1 porci), emulgátor: E472e (rostlinný původ), stabilizátor: E340, protispékavá látka: E551.

Alergeny: zvýrazněny v textu

Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu, které naleznete v galerii obrázků, jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.

Skladujte v suchu. Chraňte před přímým slunečním světlem.

Vyrobeno v České republice

Doplňkové parametry

Kategorie: Müsli, cereálie a kaše
Hmotnost: 0.06 kg
Nutriční hodnoty na: 100 g
Energetická hodnota (kJ): 1848
Energetická hodnota (kcal): 441
Tuky celkem (g): 19
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g): 17
Sacharidy celkem (g): 60
Sacharidy - z toho cukry (g): 4,6
Vláknina (g): 9
Bílkoviny (g): 3,1
Sůl (g): 0,58

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: