Probio kaše Slaný karamel, 50 g

 
Novinka Bez lepku Efekt lupa
 

Užijte si bohatou chuť slaného karamelu spojenou s prospěšnými účinky probiotik. Ideální volba pro ty, kteří dbají nejen na chuť, ale i na své trávení. 

Dostupnost Skladem (>3 ks)
Měrná cena 4,40 Kč / 10 g
22 Kč    
Kód produktu TN-2120
Značka TOPNATUR
Kategorie Müsli, cereálie a kaše
 

Prospěšná probiotika: Každá lžíce je plná probiotik, která podporují zdravou trávicí soustavu a posilují imunitní systém.
Energetický zdroj: Vhodná kombinace sacharidů a bílkovin poskytuje stabilní energii pro váš den, ideální pro aktivní lidi a sportovce.
Bezlepková alternativa: Bez obav můžete užívat naši kaši, jelikož je bez lepku, což ji činí vhodnou i pro ty, kteří se řídí bezlepkovou dietou.
Oslnivá chuť: Kombinace sladkého karamelu s jemnou solí vytváří neodolatelně osvěžující chuťový zážitek, který vás zaručeně nadchne. 

Složení: instantní rýžová kaše 33 %, kokosový tuk, sušený glukózový sirup, karamelové kousky 9,3 % (cukr, glukózový sirup, voda, MÁSLO, SMETANA, sůl, kypřící látka: jedlá soda), inulin 6,1 %, nativní kukuřičný škrob, KEŠU, fruktóza, vitamínový a minerální premix, sůl, probiotická kultura (množství 2 miliardy na 1 porci), emulgátor: E472e (rostlinný původ), stabilizátor: E340, protispékavá látka: E551, aroma

Alergeny: zvýrazněny v textu

 Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu, které naleznete v galerii obrázků, jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.

Skladujte v suchu. Chraňte před přímým slunečním světlem.

Vyrobeno v České republice

Podobné produkty

Hmotnost 0.05 kg
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota (kJ) 1902
Energetická hodnota (kcal) 454
Tuky celkem (g) 21
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g) 18
Sacharidy celkem (g) 60
Sacharidy - z toho cukry (g) 13
Vláknina (g) 6
Bílkoviny (g) 3,5
Sůl (g) 0,92

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.