Psyllium, 100 g

 
Bez lepku Bez laktózy Vegan Efekt lupa
  • 1 z 2
 

Vláknina Psyllium pomáhá správnému zažívání. Psyllium absorbuje vodu více než 40krát vzhledem ke své hmotnosti.

Dostupnost Skladem (>3 ks)
Měrná cena 109 Kč / 1 ks
109 Kč    
Kód produktu TN-0284
Značka TOPNATUR
Kategorie Vlákniny
 

Výsledkem je, že po smíchání s vodou silně nabobtná, vytvoří měkký gel, který ve své absorpční schopnosti pokračuje ještě v trávicím ústrojí. Tím zvyšuje objem stolice a podporuje šetrný pohyb střevního obsahu.

  • Psyllium je 100% rostlinná vláknina.
  • Psyllium není vstřebáváno naším tělem a není návykové.
  • Psyllium v prášku může být používáno jako náhrada části mouky v různých lowcarb receptech. Vyzkoušejte například chleba z psyllia, moučníky nebo slané dezerty.

Složení: psyllium - osemení jitrocele indického (Plantago ovata), ošetřeno parou.

Alergeny: zvýrazněny v textu

 

Dávkování: 10 g Psyllium (2 kávové lžičky) rozmícháme ve 100 ml vody a zapijeme dalšími 250-300 ml vody. Pro posílení účinnosti užíváme 2x denně 30 minut před nebo po jídle. Psyllium je možné přidat do vhodných potravin (např. mléčných koktejlů nebo jogurtů).
Důležité je však vždy zapít další sklenicí vody či jiné tekutiny.

Doporučená denní dávka vlákniny je 25-30 g za den. Její nedostatek může způsobit trávící komplikace, zejména zácpu.

 Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu, které naleznete v galerii obrázků, jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.

Skladujte v suchu. Chraňte před přímým slunečním světlem.

Vyrobeno v České republice

Podobné produkty

Hmotnost 0.1 kg
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota (kJ) 765
Energetická hodnota (kcal) 19
Tuky celkem (g) < 0,5
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g) < 0,5
Sacharidy celkem (g) 1
Sacharidy - z toho cukry (g) < 0,5
Vláknina (g) 85
Bílkoviny (g) 4
Sůl (g) 1,4

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.