Jádra vlašských ořechů
Detailní popis produktu
Složení: VLAŠSKÉ OŘECHY jádra.
Alergeny: zvýrazněny. Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sóji, ostatních skořápkových plodů a sezamu.
Tipy na úpravu vlašských ořechů:
- Namáčení - alespoň 6 hodin, vodu z namáčení slijte a ořechy propláchněte čistou vodou, ořechy budou lahodnější a lépe stravitelné použijte na mléko z vlašských ořechů, krémy, smoothie
- Pražení - opražené mají výraznější aroma a jsou krásně křupavé pečte za občasného míchání 5-15 minut při 150 °C na kaše, jogurty, saláty, sladké i slané koláče (quiche), do jablečného štrůdlu
- Mouka z vlašských ořechů - umelte v mlýnku na kávu nebo rozmixujte v mixéru přidávejte do těst, krémů, na jogurty, kaše a raw sladkosti
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Semínka a jádra |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Nutriční hodnoty na: | 100 g |
Energetická hodnota (kJ): | 2738 |
Energetická hodnota (kcal): | 654 |
Tuky celkem (g): | 65 |
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g): | 6,1 |
Sacharidy celkem (g): | 14 |
Sacharidy - z toho cukry (g): | 2,6 |
Bílkoviny (g): | 15 |
Sůl (g): | 0,01 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář