Krupice z pohanky v biokvalitě, nahrubo umletá pohanka. Pohanková krupice se výborně hodí na zahušťování polévek a krupicovou kaši.
Detailní popis produktu
Využití:
- kaše - z krupice můžete připravit chutnou kaši,
- zahušťování - krupice patří mezi skvělé pomocníky při zahušťování, hodí se především do polévek
- knedlíky, halušky, noky - krupici dobře využijete i při přípravě vařených příloh
- nákyp - z krupice uvařte hustou kaši, nechte ji vychladnout a zamíchejte do ní žloutky a ušlehaný sníh z bílků, do zapékací formy vrstvěte tuto směs střídavě s ovocem, poté nechte vše zapéct 15 minut na 200 °C, při podávání můžete dozdobit sirupem
Složení: Pohanka*.
*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Alergeny: zvýrazněny. Může obsahovat stopy sezamu.
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mouky a obiloviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.4 kg |
Nutriční hodnoty na: | 100 g |
Energetická hodnota (kJ): | 1456 |
Energetická hodnota (kcal): | 343 |
Tuky celkem (g): | 2,4 |
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g): | 0,5 |
Sacharidy celkem (g): | 69 |
Sacharidy - z toho cukry (g): | 0,5 |
Bílkoviny (g): | 12 |
Sůl (g): | 0,01 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář