Ostružiny celé sušené mrazem, 50 g

 
 

Mrazem sušené ostružiny mají vysoký obsah jodu, který přispívá k běžnému energetickému metabolismu, normální činnosti nervové soustavy a k udržení stavu pokožky. Má vliv na tvorbu hormonů štítné žlázy a její běžnou činnost. Ostružiny dále obsahují dostatek manganu, chromu, vitaminu E a C, mají také vysoký obsah vlákniny.

 

Dostupnost Skladem (>3 ks)
Měrná cena 178 Kč / 100 g
89 Kč    
Kód produktu NJ-7436
Značka Natural Jihlava
Kategorie Lyofilizované ovoce
 

Složení: ostružiny lyofilizované 100%

Alergeny: zvýrazněny v textu

Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu, které naleznete v galerii obrázků, jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.

Skladujte v suchu. Chraňte před přímým slunečním světlem.

Země původu: Česká republika

Podobné produkty

  • NJ 7993 NJ-7993
    Borůvky celé sušené mrazem, 50 g
    Skladem (>3 ks)
    Borůvky jsou nejen díky modrému barvivu oceňovány pro jejich zdraví prospěšné účinky. Zároveň jsou vyhledávány pro lahodnou chuť a široké využití. S metodou sušení mrazem je...

    88 Kč
  • NJ 7450 NJ-7450
    Jahody plátky sušené mrazem, 50 g
    Skladem (>3 ks)
    Lyofilizace je sušení hlubokým mrazením za velmi nízkého tlaku. Lyofilizované ovoce si v maximální míře zachová svou původní texturu, vůni a všechny minerální látky a vitamíny,...

    82 Kč
  • NJ 7443 NJ-7443
    Maliny celé sušené mrazem, 50 g
    Skladem (>3 ks)
    Vhodné pro děti i dospělé jen tak na mlsání. Na dozdobení různých dezertů a do pudinků.

    98 Kč
Hmotnost 0.05 kg
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota (kJ) 1383
Energetická hodnota (kcal) 330
Tuky celkem (g) 2,6
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g) 0,5
Sacharidy celkem (g) 56,7
Sacharidy - z toho cukry (g) 40,2
Vláknina (g) 29,5
Bílkoviny (g) 5,1
Sůl (g) <0,03

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.