Ochucovadla
Nejprodávanější
![bobkový list](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.dsmarket.cz/user/shop/detail/5439_bobkovy-list.png?667aa25c
)
Celý bobkový list - sladké balzámové aroma lístků podobné muškátu výborně vyniká na jehněčím i hovězí pečeni, na zvěřině.
![12byl sůl](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.dsmarket.cz/user/shop/detail/5433_12byl-sul.png?667aa25c
)
Tato jemná a pestrá bylinná směs je doplněná přírodní mořskou solí. 12bylinná sůl je mnohostranně využitelná, můžete jí ochutit polévky, saláty, omáčky, pečeně a mnoho dalšího.
![SON 3200](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.dsmarket.cz/user/shop/detail/5154_son-3200.png?667aa25c
)
Intenzivní, sladká chuť anýzu podobná lékořici je unikátní, ale také není pro každého to pravé. Člověk ho buď miluje nebo nenávidí. V kuchyni se anýz (Pimpinella anisum) používá...
![SON 3620](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.dsmarket.cz/user/shop/detail/5148_son-3620.jpg?667aa25c
)
Medvědí česnek je jedním z prvních poslů jara a skvěle se hodí do polévky, do pomazánky nebo na pesto. Obyčejné saláty dokáže proměnit v nečekané kulinářské zážitky. Svou vůní...
![kopr](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.dsmarket.cz/user/shop/detail/5445_kopr.png?667aa25c
)
Kopr je mnohem víc než jen „nať do okurků“. Okurky s koprem a jogurtem jsou sice báječným letním osvěžením, přesto je škoda nepoznat další možnosti, které nám toto aromatické...
![SON 6683](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.dsmarket.cz/user/shop/detail/5193_son-6683.jpg?667aa25c
)
Majoránka (Origanum majorana) i dobromysl (neboli oregano) pocházejí z rodu hluchavkovitých, čímž se velmi podobají. Vzájemná sourozenecká harmonie se tu však nekoná. V kuchyni...
![SON 3149](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.dsmarket.cz/user/shop/detail/5469_son-3149.png?667aa25c
)
O petrželi nemůžeme říct, že se k něčemu nehodí. Možná proto patří k těm kuchyňským bylinám, které se zdají ve středoevropské kuchyni nepostradatelnými.
![SON 3415](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.dsmarket.cz/user/shop/detail/5463_son-3415.png?667aa25c
)
Pískavice modrá je příbuzná Pískavici řeckému senu, avšak v chuti je výrazně jemnější. Hodí se k pečení chleba a pečiva, neboť mu dá zajímavou chuť. Obzvlášť chutná také v...