Perník Kočička bílá, 80 g

 
 

Perník s ovocnou náplní v cukrářské polevě

Dostupnost Momentálně nedostupné
Měrná cena 20 Kč / 1 ks
20 Kč
Kód produktu REJ-1183
Značka Rej
Kategorie Cukrovinky a sušenky
Položka byla vyprodána...
 

Složení: perník korpus [PŠENIČNÁ mouka, invertní cukr (cukr, kypřící látka hydrogenuhličitan sodný), pasterovaná VAJEČNÁ melanž (VEJCE, konzervant sorban draselný, regulátor kyselosti: kyselina citronová), kypřící látka hydrogenuhličitan amonný s protispékavou látkou uhličitanem hořečnatým, perníkové koření], cukrářská poleva 20 % [cukr, plně ztužený rostlinný tuk palmojádrový, rostlinné oleje palmové, sušená SYROVÁTKA, sušené odstředěné MLÉKO, rostlinný tuk (palmový, palmojádrový, shea olej), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátory (slunečnicový lecitin, SÓJOVÝ lecitin, polyglycerolpolyricinoleát), aroma vanilkový extrakt, barvivo karmín], ovocná náplň 16 % [směs ovocných dření (jablko, švestka, červený rybíz), fruktózo-glukózový sirup, regulátor kyselosti kyselina citronová, želírující látka pektin, koncentrát z černé mrkve, voda, konzervant sorban draselný, zdobení [cukr, pasterované VAJEČNÉ BÍLKY, konzervant sorban draselný, regulátory kyselosti (kyselina mléčná, citronany sodné), stabilizátor xanthan, kurkuma, barvivo patentní modř V].

Alergeny: zvýrazněny. Výrobek může obsahovat stopy arašídů, mléka a skořápkových plodů.

Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu, které naleznete v galerii obrázků a v záložce parametry, jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.

Skladujte na suchém a chladném místě.

Vyrobeno v ČR

 

Hmotnost 0.08 kg
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota (kJ) 1640
Energetická hodnota (kcal) 393
Tuky celkem (g) 9,4
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g) 7
Sacharidy celkem (g) 68
Sacharidy - z toho cukry (g) 32
Bílkoviny (g) 6,6
Sůl (g) 0,09

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.