Probio kaše cappuccino & banán, 60 g

Kód: TN-0089
Novinka Bez lepku
Značka: TOPNATUR
22 Kč 3,67 Kč / 10 g
Skladem (>3 ks)

Příjemně aromatické kousky lyofilizovaného cappuccina a nasládlého banánu v kombinaci s jemnou rýžovou kaší

Detailní informace

Detailní popis produktu

Probio kaše jsou vhodné pro rekonvalescenty a sportovce stejně jako pro osoby s bezlepkovou dietou, pro seniory a mohou je konzumovat i děti.

  • Kaše neobsahuje lepek
  • Probio kaše jsou jedinečné přídavkem probiotických kmenů 
  • Dále obsahují inulin, prebiotickou vlákninu, která je velmi důležitá jako živný substrát pro růst probiotických kultur obsažených v kaši.
  • Probio kaše obsahují také vitaminy a minerály - A, B1, B6, B12, C, D3, vápník, hořčík, fosfor, selen, železo, niacin a kyselinu panthothenovou.
  • Snídaně s dobou přípravy pouze 3 minuty po zalití horkou vodou do 80 °C.

 

Složení: instantní rýžová mouka 36 %, kokosový tuk, sušený glukózový sirup, FOS 6 % (rozpustná vláknina), nativní kukuřičný škrob, lyofilizované cappuccino 5,3 % (sušené odstředěné MLÉKO, cukr, maltodextrin, instantní káva, modifikovaný škrob), lyofilizovaný banán 4,8 %, třtinový cukr, vitamínový a minerální premix, sůl, probiotická kultura* (množství 2 miliardy na 1 porci), aromata, emulgátor: E472e (rostlinný původ), stabilizátor: E340, protispékavá látka: E551 

Alergeny: zvýrazněny v textu

Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu, které naleznete v galerii obrázků, jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.

Skladujte v suchu. Chraňte před přímým slunečním světlem.

Vyrobeno v České republice

Doplňkové parametry

Kategorie: Müsli, cereálie a kaše
Hmotnost: 0.06 kg
Nutriční hodnoty na: 100 g
Energetická hodnota (kJ): 1748
Energetická hodnota (kcal): 417
Tuky celkem (g): 16
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g): 14
Sacharidy celkem (g): 61
Sacharidy - z toho cukry (g): 12
Vláknina (g): 6
Bílkoviny (g): 4,2
Sůl (g): 0,83

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: