Zelený hrách má výhodu, že je po namáčení rychle uvařený. Skvělou krémovou polévku nebo kaši vykouzlíte za pár minut. Vychutnejte si ho v biokvalitě.
Detailní popis produktu
Využití hrachu ve Vaší kuchyni:
- hrachovka s polentovými krutonky a kokosovou slaninou - recept naleznete zde
- kaše - při mixování je potřeba přidat dostatečně množství vody, aby vám nevznikla mouka
- karbanátky - z rozemletého vařeného hrachu, vejce, česneku, bylinek a soli a pepře vytvarujte placky, které smažte na oleji nebo je upečte v troubě, můžete do těsta přidat i houby
- španělský hrách - uvařte hrách s tymiánem, mrkví a celerem do měkka, poté zahusťte moukou, osolte a podávejte
- příloha - hrách dobře chutná uvařený a smíchaný s rýží a restovanými houbami
Hrách je před vařením potřeba na 8 - 12 hodin namočit.
Složení: hrách zelený celý*. Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sóji, skořápkových plodů a sezamu.
*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Alergeny: zvýrazněny
Skladování: Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti do 65 %. Nevystavujte přímým slunečním paprskům.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Luštěniny |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Nutriční hodnoty na: | 100 g |
Energetická hodnota (kJ): | 1236 |
Energetická hodnota (kcal): | 302 |
Tuky celkem (g): | 1,4 |
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g): | 0,3 |
Sacharidy celkem (g): | 41 |
Sacharidy - z toho cukry (g): | 3,5 |
Bílkoviny (g): | 23 |
Sůl (g): | 0,06 |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář