BIO Hrách zelený půlený, 500 g
Popis
Hrách půlený není potřeba namáčet a vaří se cca 35 minut. Při správném vaření se zelený hrách nemá tendenci rozvářet a po dovaření je pevný na skus. Pří mixování nevytváří krém, ale spíše mouky, protože má pevnější konzistenci. Pokud máte problém s nadýmáním, můžete při vaření přidat saturejku nebo bazalku.
Využití půleného hrachu ve vaší kuchyni:
- kaše - při mixování je potřeba přidat dostatečně množství vody, aby vám nevznikla mouka
- karbanátky - z rozemletého vařeného hrachu, vejce, česneku, bylinek a soli a pepře vytvarujte placky, které smažte na oleji nebo je upečte v troubě, můžete do těsta přidat i houby
- španělský hrách - uvařte hrách s tymiánem, mrkví a celerem do měkka, poté zahusťte moukou, osolte a podávejte
- příloha - hrách dobře chutná uvařený a smíchaný s rýží a restovanými houbami
Složení: hrách zelený půlený*. Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sóji, skořápkových plodů a sezamu.
*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Alergeny: zvýrazněny
Skladování: Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.
Podobné produkty
Hmotnost | 0.5 kg |
Nutriční hodnoty na | 100 g |
Energetická hodnota (kJ) | 1236 |
Energetická hodnota (kcal) | 300 |
Tuky celkem (g) | 1,4 |
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g) | 0,3 |
Sacharidy celkem (g) | 41 |
Sacharidy - z toho cukry (g) | 3,5 |
Vláknina (g) | 17 |
Bílkoviny (g) | 23 |
Sůl (g) | 0,06 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.