Miso bílé sladké, 200 g

 
  • 1 z 2
 

Světlé shiromiso (rýžové bílé miso) – je jemné a krémové, nejméně slané, výborné do kaší, sladkých zelenin, sladších polévek, zálivek, nishime, omáček aj.

Dostupnost Skladem (2 ks)
75 Kč    
Kód produktu NJ-3674
Značka Natural Jihlava
Kategorie Omáčky, miso, tamari
 

Miso je pasta ze SÓJI, používaná v japonské kuchyni jako ochucovadlo.
Světlé shiromiso (rýžové bílé miso) – je jemné a krémové, nejméně slané, vyrábí se ze sóji a bílé rýže. Výborné do kaší, sladkých zelenin, sladších polévek, zálivek, nishime, omáček aj.

Složení: rýže (42%), voda, SÓJOVÉ boby (21%), mořská sůl

Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.

Skladujte na suchém a chladném místě.

 

Podobné produkty

  • NJ 0901 NJ-0901
    Miso mugi ječné BIO, 200g
    Skladem (2 ks)
    Miso je pasta ze SÓJI, používaná v japonské kuchyni jako ochucovadlo.

    99 Kč
  • NJ 9911 NJ-9911
    Miso s nižším obsahem soli BIO, 200 g
    Skladem (1 ks)
    Miso pasta s obsahem soli nižším o 25% než u ostatních Miso past Natural.Lze používat samostatně, ale slouží také do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, při přípravě těstovin,...

    96 Kč
  • NJ 9904 NJ-9904
    Miso z hnědé rýže BIO, 200 g
    Skladem (1 ks)
    Lze používat samostatně, ale slouží také do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, při přípravě těstovin, k dochucení zeleniny, pro úpravu mořských řas.

    90 Kč
Hmotnost 0.2 kg
Energetická hodnota (kJ) 695
Energetická hodnota (kcal) 168
Tuky celkem (g) 3,4
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g) 1,2
Sacharidy celkem (g) 27
Sacharidy - z toho cukry (g) 23
Bílkoviny (g) 7,5
Sůl (g) 4,9

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.