Miso mugi ječné BIO, 200g

 
  • 1 z 2
 

Miso je pasta ze SÓJI, používaná v japonské kuchyni jako ochucovadlo.

Dostupnost Skladem (2 ks)
Měrná cena 99 Kč / 1 ks
99 Kč    
Kód produktu NJ-0901
Značka Natural Jihlava
Kategorie Vaření a pečení
 

Složení: SÓJOVÉ boby BIO, JEČMEN BIO, voda, mořská sůl, KOJI

Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.

Skladujte na suchém a chladném místě.

 

Podobné produkty

  • NJ 3674 NJ-3674
    Miso bílé sladké, 200 g
    Skladem (2 ks)
    Světlé shiromiso (rýžové bílé miso) – je jemné a krémové, nejméně slané, výborné do kaší, sladkých zelenin, sladších polévek, zálivek, nishime, omáček aj.

    75 Kč
  • NJ 9911 NJ-9911
    Miso s nižším obsahem soli BIO, 200 g
    Skladem (2 ks)
    Miso pasta s obsahem soli nižším o 25% než u ostatních Miso past Natural.Lze používat samostatně, ale slouží také do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, při přípravě těstovin,...

    96 Kč
  • NJ 9904 NJ-9904
    Miso z hnědé rýže BIO, 200 g
    Momentálně nedostupné
    Lze používat samostatně, ale slouží také do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, při přípravě těstovin, k dochucení zeleniny, pro úpravu mořských řas.

    90 Kč
Hmotnost 0.2 kg
Energetická hodnota (kJ) 494
Energetická hodnota (kcal) 118
Tuky celkem (g) 3,8
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g) 0,7
Sacharidy celkem (g) 9,6
Sacharidy - z toho cukry (g) 9,5
Bílkoviny (g) 11,4
Sůl (g) 14

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: