Miso mugi ječné BIO, 200g

Miso je pasta ze SÓJI, používaná v japonské kuchyni jako ochucovadlo.

99 Kč 99 Kč / 1 ks
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: NJ-0901
Miso mugi ječné BIO, 200g

Detailní popis produktu

Složení: SÓJOVÉ boby BIO, JEČMEN BIO, voda, mořská sůl, KOJI

Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.

Skladujte na suchém a chladném místě.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Omáčky, miso, tamari
Hmotnost: 0.2 kg
Energetická hodnota (kJ): 494
Energetická hodnota (kcal): 118
Tuky celkem (g): 3,8
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g): 0,7
Sacharidy celkem (g): 9,6
Sacharidy - z toho cukry (g): 9,5
Bílkoviny (g): 11,4
Sůl (g): 14

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

NJ 3674
75 Kč
Skladem (2 ks)

Světlé shiromiso (rýžové bílé miso) – je jemné a krémové, nejméně slané, výborné do kaší, sladkých zelenin, sladších polévek, zálivek, nishime, omáček aj.

NJ-3674
NJ 9911
96 Kč
Skladem (1 ks)

Miso pasta s obsahem soli nižším o 25% než u ostatních Miso past Natural.Lze používat samostatně, ale slouží také do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, při přípravě těstovin,...

NJ-9911
NJ 9904
90 Kč
Skladem (1 ks)

Lze používat samostatně, ale slouží také do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, při přípravě těstovin, k dochucení zeleniny, pro úpravu mořských řas.

NJ-9904