Vinný ocet, 1000 ml

Ocet je kořenící prostředek, který se vyrábí tak, že do slabě alkoholického bílého nebo červeného vína se přidají octové bakterie a počká se až se alkohol přemění v kyselinu octovou. Ocet patří především do studené kuchyně při přípravě salátových zálivek. V teplé kuchyni lze použít pro zjemnění marinád, nebo k osvěžení omáček.

68 Kč 68 Kč / 1 ks
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: BIAN-1981
Vinný ocet, 1000 ml

Detailní popis produktu

Složení: víno, antioxidant E224

Alergeny: zvýrazněny. 

Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.

Skladujte na suchém a chladném místě.

Doplňkové parametry

Kategorie: Ocet
Hmotnost: 1.1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

NJ 0918
BIO S nízkým obsahem bílkovin
105 Kč
Skladem (1 ks)

Rýžový ocet můžete použít  jako dochucovadlo při přípravě různých pokrmů.

NJ-0918
DEN 8140
75 Kč
Skladem (1 ks)

BIO Ocet balsamikový z Modeny

DEN-8140
NJ 0925
S nízkým obsahem bílkovin
52 Kč
Skladem (1 ks)

Umeocet používáme v kuchyni na dochucování jakéhokoliv jídla (polévky, omáčky, luštěniny) dá se použít i do salátů a dressinků. Prostě kamkoliv dle fantazie.

NJ-0925
KAND 1524
S nízkým obsahem bílkovin
42 Kč
Skladem (2 ks)

Čirý přírodní kvasný ocet lihový s výtažky ze 7 ušlechtilých bylin: saturejka, petrželka, bazalka, estragon, bobkový list, majoránka a kopr. 

KAND-1524
LEK 7791
95 Kč
Skladem (1 ks)

rýžový ocet

LEK-7791