BIO Rýžový ocet sladký, 250 ml
Popis
Jde o tradiční přísadu asijské kuchyně nejen při přípravě sushi. Rýžový ocet však můžete použít i jako dochucovadlo při přípravě různých pokrmů. Můžete ho přidat do rýže po jejím uvaření a připravit tak rizoto nebo jinou rýžovou pochoutku. Pokud bychom srovnali rýžový ocet s klasickým fermentovaným octem, tak rýžový ocet je sladší, méně kyselý a velmi jemný. Tento rýžový ocet je v BIO kvalitě. Případný kal, usazenina není na závadu.
Složení: voda, neloupaná rýže bio, rýžové otruby bio, koji (aspergillus oryzae)
Alergeny: zvýrazněny.
Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.
Skladujte na suchém a chladném místě.
Podobné produkty
Hmotnost | 0.4 kg |
Nutriční hodnoty na | 100 ml |
Energetická hodnota (kJ) | 59 |
Energetická hodnota (kcal) | 14 |
Tuky celkem (g) | 0 |
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g) | 0 |
Sacharidy celkem (g) | 0 |
Sacharidy - z toho cukry (g) | 0 |
Bílkoviny (g) | 0 |
Sůl (g) | 0 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.