Ume ocet, 250 ml
Popis
Při výrobě (fermentaci) švestiček umeboshi vzniká jako odpadní produkt červená voda ume-su, neboli umeocet. Při moderním způsobu výroby se nakládají nesušené švestky, aby zbylo více tekutiny. Z chemického hlediska ale s octem nemá nic společného. Umeocet má slanokyselou chuť a i když má v názvu slovo ocet spíše nám pokrm osolí než okyselí. Obsahuje velké množství minerálních látek, enzymů a vitamínů ve vstřebatelné podobě.
Složení: Ume (japonské švestky), mořská sůl, Shisso (Perilla).
Alergeny: zvýrazněny.
Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.
Skladujte na suchém a chladném místě.
Podobné produkty
Hmotnost | 0.4 kg |
Nutriční hodnoty na | 100 ml |
Energetická hodnota (kJ) | 79 |
Energetická hodnota (kcal) | 11 |
Tuky celkem (g) | 0,30 |
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g) | 0 |
Sacharidy celkem (g) | 4 |
Sacharidy - z toho cukry (g) | 0,60 |
Bílkoviny (g) | 0 |
Sůl (g) | 16,10 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.