Čočka černá beluga, 400 g

 
  • 1 z 2
 

Černá čočka svými drobnými zrnky i barvou připomíná kaviár, má jemnou oříškovou chuť a vynikající nutriční profil. Tahle čočka určitě stojí za vyzkoušení! Skvěle se hodí do salátů, jako příloha k lososovi či drůbeži, výborně chutná s kořenovou zeleninou, vlašskými ořechy či v pomazánkách.

Dostupnost Skladem (>3 ks)
Měrná cena 45 Kč / 1 ks
45 Kč    
Kód produktu NJ-1762
Značka Natural Jihlava
Kategorie Luštěniny
 

Složení: Černá čočka BELUGA

Obsah balení: v sáčku, 400 g

Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.

Skladujte na suchém a chladném místě.

Země původu: Kanada

Podobné produkty

  • CL 2317 BIO CL-2317
    BIO Hrách zelený půlený, 500 g
    Momentálně nedostupné
    Zelený hrách loupaný a půlený má výhodu, že je rychle uvařený. Nemusíte ho předem namáčet, jen propláchnout. Skvělou krémovou polévku nebo kaši vykouzlíte za pár minut....

    63 Kč
  • NJ 7545 NJ-7545
    Čočka červená, 400 g
    Skladem (>3 ks)
    Ideální do polévek, salátů i jako příloha. Rychlá příprava, vařená do 15 minut bez namáčení.

    40 Kč
  • NJ 2027 NJ-2027
    Fazole bílá máslová střední, 500 g
    Skladem (>3 ks)
    Bílou fazoli díky její chuti též nazýváme máslovou, je oblíbená zejména na přípravu guláše a na saláty. Díky své jemnosti je vhodná i pro děti. 

    77 Kč
  • ELLE 0079 ELLE-0079
    Cizrna ve slaném nálevu, 400 g
    Skladem (>3 ks)
    Cizrna ve slaném nálevu - stačí slít slaný nálev, propláchnout a můžete  cizrnu přidat do  salátu, polévky či do  pomazánky.

    30 Kč
  • NJ 0178 NJ-0178
    Mungo - zelená soja, 250 g
    Skladem (3 ks)
    Sojové fazole mungo

    30 Kč
  • CL 7598 BIO CL-7598
    BIO Fazole pinto, 500 g
    Skladem (2 ks)
    Fazole pinto je středně velká strakatá fazole. Má skvělou lehce pikantní chuť. Široké využití v kuchyni. Vychutnejte si ji v biokvalitě. Vhodná na přípravu pomazánek nebo náplní.

    87 Kč
Hmotnost 0.4 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.