BIO Hřiby sušené, 25 g

 
BIO Vegan Efekt lupa
 

Hřib smrkový (obecný), tento druh pro vás sbíráme v certifikovaných oblastech určených pro volný sběr. Chuť hřibů dodává jídlu zcela jiný nezaměnitelný rozměr chutí. Milovníci hříbků je mají rádi pečené, dušené nebo pražené, na všechny způsoby lze s nimi vytvořit vynikající pokrm. Chutné jsou jako součást houbového ragú, náplní nebo omáček.

Dostupnost Skladem (1 ks)
Měrná cena 536 Kč / 100 g
134 Kč    
Kód produktu SON-3569
Značka Sonnentor
Kategorie Koření
 

 Složení: hřiby*

*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Alergeny: zvýrazněny.

Využití: pomazánky, houby, pikantní štrúdl, rizoto, jídla z obilovin, zapékání, těstoviny, vegetariánská jídla, dušené maso, jídla z jednoho hrnce, zvěřina, polévky
 
Kuchyně: česká kuchyně, středomořská kuchyně, skandinávská kuchyně
 

Skladování: Skladujte v suchu a chladu.

Podobné produkty

  • SON 8762 BIO Vegan SON-8762
    BIO Curry sladké, 50 g
    Skladem (2 ks)
    Curry má svůj původ v Indii a odráží neuvěřitelně rozmanité chutě této země. Výborně se hodí k rýžovým pokrmům a pokrmům připravovaným na pánvi typu WOK, ke kuřeti a k zelenině.

    80 Kč
  • SON 3590 BIO Vegan SON-3590
    BIO Pepř bílý mletý, 35 g
    Skladem (1 ks)
    Pepř je více než jen kýchací prášek. K získání bílého pepře (Piper nigrum) se sklízí černé zcela zralé plody a poté jsou cca týden namočeny ve vodě. Mesocarp - vnější obal, se...

    75 Kč
  • SON 3620 BIO Vegan SON-3620
    BIO Česnek medvědí, 18 g
    Skladem (1 ks)
    Medvědí česnek je jedním z prvních poslů jara a skvěle se hodí do polévky, do pomazánky nebo na pesto. Obyčejné saláty dokáže proměnit v nečekané kulinářské zážitky. Svou vůní...

    65 Kč
  • SON 3804 BIO Vegan SON-3804
    BIO Koriandr nať, 15 g
    Skladem (1 ks)
    Čím je pro nás petržel, tím je v Asii nať koriandru (Coriandrum sativum). Zelené listy mají výrazné, sladko-bylinné aroma a výborně se vyjímají v thaiském curry, vietnamském Pho...

    68 Kč
Hmotnost 0.03 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.