Perník bez lepku, sypká směs v prášku, 400 g

 
Bez lepku Efekt lupa
  • 1 z 2
 

Směs pro přípravu tvarovaných perníčků. Stačí přidat med a tuk. Perníčky jsou vláčně měkké hned po upečení. Tato směs je vyrobena z přirozeně bezlepkových a bezpšeničných surovin. Vhodná pro výživu při celiakii, resp. sprue.

Dostupnost Skladem (>3 ks)
Měrná cena 14,75 Kč / 100 g
59 Kč    
Kód produktu NVLM-1123
Značka Novalim
Kategorie Mouky a moučné směsi
 
Složení: kukuřičný škrob, kukuřičná mouka, rýžová mouka, modifikovaný tapiokový škrob, cukr, sušená vaječná hmota, sójová mouka, perníkové koření, kypřicí látky E450, E500
Gluten < 20 mg/kg
 

Obsah balení: sáček, 300 g

Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu, které naleznete v galerii obrázků a v záložce parametry, jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.

Skladujte na suchém a chladném místě.

Vyrobeno na Slovensku.

 

Podobné produkty

  • NVLM 1352 Akce Bez lepku NVLM-1352
    Muffin bez lepku, sypká směs v prášku, 300 g
    Skladem (>3 ks)
    Směs na přípravu muffinů, do které není třeba použít vajíčka. Stačí přidat olej a vodu, podle chuti sekané ovoce, oříšky, čokoládu, dobře vymíchat a upéct.

    55 Kč
  • NVLM 1062 Bez lepku NVLM-1062
    Bábovka bez lepku, sypká směs v prášku, 250 g
    Skladem (>3 ks)
    Bezlepková směs na přípravu bábovky s vanilkovou příchutí. K přípravě stačí přidat pouze vejce a olej. Směs je vyrobena z přirozeně bezlepkových surovin a surovin bez pšenice.

    42 Kč
  • nvlm 1048 Bez lepku Bez laktózy NVLM-1505
    Lokše v prášku, bez lepku, 300 g
    Momentálně nedostupné
    Tradiční směs na přípravu bramborových placek, vhodné k příme spotřebě nebo jako příloha

    59 Kč
Hmotnost 0.4 kg
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota (kJ) 1637
Energetická hodnota (kcal) 386
Tuky celkem (g) 1
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g) 0,04
Sacharidy celkem (g) 87,1
Sacharidy - z toho cukry (g) 32,9
Vláknina (g) 1,7
Bílkoviny (g) 4,6
Sůl (g) 0,7

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.