Chléb a pečivo
Nejprodávanější

Chléb světlý nízkobílkovinný je vhodné pečivo pro bezlepkovou, bezlaktózovou dietu a při nesnášenlivosti vajíček. Nízkobílkovinný Chléb světlý byl navržen...

Chléb domácí nízkobílkovinný je vhodné pečivo pro bezlepkovou, bezlaktózovou dietu a při nesnášenlivosti vajíček. Nízkobílkovinný Chléb domácí byl navržen...

Precle nízkobílkovinné jsou vhodné pečivo pro bezlepkovou, bezlaktózovou dietu a při nesnášenlivosti vajíček. Nízkobílkovinné Precle byly navrženy...

Selský chléb nízkobílkovinný je vhodné pečivo pro bezlaktózovou dietu a při nesnášenlivosti vajíček. Nízkobílkovinný Selský chléb byl navržen...

Strouhanka nízkobílkovinová je vhodná mouka pro bezlepkovou, bezlaktózovou dietu a při nesnášenlivosti vajíček. Strouhanka nízkobílkovinová byla navržena...

Housky Kaizerky jsou vhodné pro bezlepkovou, bezlaktózovou dietu a při nesnášenlivosti vajíček. Nízkobílkovinné Housky Kaizerky jsou pečivo navržené především...

Nízkobílkovinná náhrada tradiční strouhanky. Strouhanku lze použít jako hlavní přísadu do pečiva nebo jako přísadu do pečiva.

S každým krajícem si můžete dopřát výbornou chuť chleba, aniž byste se museli obávat vysokého příjmu bílkovin. Perfektní pro každodenní použití, na sendviče, toasty nebo jako...