Nízkobílkovinné potraviny
Nízkobílkovinná dieta je nutná především u pacientů s chronickým onemocněním ledvin, kdy je potřeba omezit příjem bílkovin, aby se zmírnil stres na ledviny a zpomalil progrese onemocnění. Dále se může doporučit u jaterní encefalopatie, kdy omezení bílkovin pomáhá snižovat množství amoniaku v krvi. Tato dieta je také předepsána u některých metabolických poruch, jako je fenylketonurie (PKU).
-
Náhražky masa
-
Mouky
-
Směsi na vaření a pečení
-
Cereálie
-
Maso, párky, salámy
-
Těstoviny
-
Mléko a mléčné výrobky
-
Rýže
-
Zeleninové směsi a pomazánky
-
Čokolády
-
Kaše a krupice
-
Chléb a pečivo
-
Slané pochutiny
-
Sušenky a wafle
-
Ovocné tyčinky
-
Nápoje
-
Cukrovinky
-
Sušené plody a ovoce
-
Sleva - krátká trvanlivost
-
Vánoce
Nejprodávanější

Nízkobílkovinný chléb bez lepku s výraznou chuťí, který se při roztírání, například másla, nedrolí. Krájené plátky.

Dietní potravina určená pro zvláštní léčebné účely, k dietnímu režimu při fenylketonurii (PKU).

Dietní potravina určená pro zvláštní léčebné účely, k dietnímu režimu při fenylketonurii (PKU).

Lyofilizovaná (sušená mrazem) tyčinka FRUPP je ovocným občerstvením. Neobsahuje přidaný cukr, neobsahuje lepek. Je to skvělá náhrada za oblíbené sladkosti a...

Bonbóny plné ovoce bez umělých přísad. Dokonalá lahůdka pro malé mlsouny.