Nízkobílkovinné potraviny
Nízkobílkovinná dieta je nutná především u pacientů s chronickým onemocněním ledvin, kdy je potřeba omezit příjem bílkovin, aby se zmírnil stres na ledviny a zpomalil progrese onemocnění. Dále se může doporučit u jaterní encefalopatie, kdy omezení bílkovin pomáhá snižovat množství amoniaku v krvi. Tato dieta je také předepsána u některých metabolických poruch, jako je fenylketonurie (PKU).
- Náhražky masa
- Mouky
- Směsi na vaření a pečení
- Cereálie
- Maso, párky, salámy
- Těstoviny
- Mléko a mléčné výrobky
- Rýže
- Zeleninové směsi a pomazánky
- Čokolády
- Kaše a krupice
- Chléb a pečivo
- Slané pochutiny
- Sušenky a wafle
- Ovocné tyčinky
- Nápoje
- Cukrovinky
- Sušené plody a ovoce
- Sleva - krátká trvanlivost
- Vánoce
Nejprodávanější
Nízkobílkovinný chléb bez lepku s výraznou chuťí, který se při roztírání, například másla, nedrolí. Krájené plátky.
Dietní potravina určená pro zvláštní léčebné účely, k dietnímu režimu při fenylketonurii (PKU).
Dietní potravina určená pro zvláštní léčebné účely, k dietnímu režimu při fenylketonurii (PKU).
Dietní potravina určená pro zvláštní léčebné účely, k dietnímu režimu při fenylketonurii (PKU).
Lyofilizovaná (sušená mrazem) tyčinka FRUPP je ovocným občerstvením. Neobsahuje přidaný cukr, neobsahuje lepek. Je to skvělá náhrada za oblíbené sladkosti a...