Rýžový škrob bez lepku, 400 g

 
Bez lepku Efekt lupa
 

Rýžový škrob bez lepku je oblíbený díky své neutrální chuti i vůni. Můžete ho používat samostatně, nebo s jinými bezlepkovými moukami. Výhodou je, že pečivo s tímto škrobem je vláčné a vydrží déle čerstvé, než vydrží běžné pečivo. Ideální i na zahušťování polévek a omáček, do placek, knedlíků, noků, obalování masa a ryb.

 

Dostupnost Skladem (2 ks)
Měrná cena 15 Kč / 100 g
60 Kč    
Kód produktu NJ-4671
Značka Natural Jihlava
Kategorie Rýže
 

Složení: rýžový škrob bez lepku

Alergeny: zvýrazněny.

Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.

Skladujte na suchém a chladném místě.

Podobné produkty

  • NJ 3810 Bez lepku S nízkým obsahem bílkovin NJ-3810
    Tapiokový škrob, 400 g
    Skladem (>3 ks)
    Tapiokový neboli maniokový škrob (někdy označován jako mouka) je přirozeně bezlepkový a má neutrální chuť.

    49 Kč
  • AMY 7432 BIO Bez lepku AMY-7432
    BIO Škrob kukuřičný, 200 g
    Skladem (2 ks)
    Jemný kukuřičný škrob v biokvalitě. Je ideální na zahuštění omáček a zjemnění pokrmů. Hodí se k přípravě koláčů, dortů, náplní, dezertů a ovocných omáček. Český výrobek.

    55 Kč
Hmotnost 0.4 kg
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota (kJ) 1530
Energetická hodnota (kcal) 360
Tuky celkem (g) 0,7
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g) 0,3
Sacharidy celkem (g) 88
Sacharidy - z toho cukry (g) 0
Bílkoviny (g) 0,5
Sůl (g) 0,25

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.