FRUPP lyofilizovaná tyčinka s příchutí třešní, bez lepku, 10 g

Kód: CEL-006
Bez lepku Bez laktózy
Značka: Celiko
39 Kč 39 Kč / 1 ks
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

Lyofilizovaná (sušená mrazem) tyčinka FRUPP je ovocným občerstvením. Neobsahuje přidaný cukr, neobsahuje lepek. Je to skvělá náhrada za oblíbené sladkosti a slané občerstvení. Neobsahuje žádnou přidanou sůl ani tuk, má  vysoký obsah vlákniny.  

 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Třešně  jsou zdrojem  železa, mědi, sodíku, manganu, draslíku, fosforu, vápníku  a obsahují  vitamíny A, C a K  a malé množství  vitamínů B. Mají terapeutické, protizánětlivé a antibakteriální vlastnosti. Obsahují mnoho cenných  antioxidantů, vč antokyany . Bioflavonoidy v nich obsažené eliminují volné radikály a zpomalují proces stárnutí. Pravidelná konzumace třešní a jejich konzerv napomáhá očistě organismu, stimuluje látkovou výměnu a vylučování trávicích šťáv. Plody třešně se účinně používají při léčbě ledvinových kamenů a onemocnění močového měchýře. Třešně posilují práci srdečního svalu a předcházejí kardiovaskulárním onemocněním a regulují acidobazickou rovnováhu v těle.

Složení: třešně (31 %), koncentrované ovocné šťávy a extrakty (extrakt z rohovníku, jablečný extrakt, koncentrovaná jablečná šťáva), fruktooligosacharidy (A)* a/nebo inulin (B)*, maltodextrin, želírující látka: pektiny. 

Produkt může obsahovat: oxid siřičitý.

Obsah balení: 1 tyčinka, 10 g

Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.

 Skladujte na suchém a chladném místě.

Vyrobeno v Polsku.

Doplňkové parametry

Kategorie: Bezlepkové potraviny
Hmotnost: 0.01 kg
Nutriční hodnoty na: 100 g
Energetická hodnota (kJ): 1408
Energetická hodnota (kcal): 335
Tuky celkem (g): 1
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g): 0,2
Sacharidy celkem (g): 65
Sacharidy - z toho cukry (g): 49
Vláknina (g): 29
Bílkoviny (g): 2,2
Sůl (g): 0,03
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: