Halva originál bez cukru se sladidlem, 25 g

 
 

bez cukru, se sladidly

Dostupnost Skladem (>3 ks)
Měrná cena 60 Kč / 100 g
15 Kč    
Kód produktu ACHV-2628
Značka Achva
Kategorie Cukrovinky
 

Složení: SEZAMOVÉ semínko 50%, sladidlo - maltitol, ztužený palmový tuk, extract z kořene mydlice lékařské, emulgátory, aroma, SÓJOVÝ lecitin

Alergeny: zvýrazněny. Sezam, sója.

Země původu: Izrael

Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.

Podobné produkty

  • NJ 7972 NJ-7972
    Izraelská halva - mramor, 70 g
    Skladem (3 ks)
    Chalva je sladký dezert  ze středního východu  vyrobený z namletých semínek (nejčastěji sezamových), medu nebo cukru a různých přísad jako jsou ořechy, sušené ovoce nebo koření....

    25 Kč
  • NJ 7989 NJ-7989
    Izraelská halva - s ořechy, 70 g
    Skladem (>3 ks)
    Chalva je sladký dezert  ze středního východu  vyrobený z namletých semínek (nejčastěji sezamových), medu nebo cukru a různých přísad jako jsou ořechy, sušené ovoce nebo koření....

    29 Kč
  • NJ 8009 NJ-8009
    Izraelská halva - s pistáciemi, 70 g
    Skladem (>3 ks)
    Chalva je sladký dezert  ze středního východu  vyrobený z namletých semínek (nejčastěji sezamových), medu nebo cukru a různých přísad jako jsou ořechy, sušené ovoce nebo koření....

    29 Kč
  • NJ 7934 NJ-7934
    Izraelská halva - vanilková, 70 g
    Skladem (>3 ks)
    Chalva je sladký dezert  ze středního východu  vyrobený z namletých semínek (nejčastěji sezamových), medu nebo cukru a různých přísad jako jsou ořechy, sušené ovoce nebo koření....

    25 Kč
Hmotnost 0.03 kg
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota (kJ) 2004
Energetická hodnota (kcal) 479
Tuky celkem (g) 35,5
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g) 9,6
Sacharidy celkem (g) 41
Sacharidy - z toho cukry (g) 0
Vláknina (g) 6
Bílkoviny (g) 13
Sůl (g) 0,013

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.