Pasta meruňková nesířená, 1 kg

 
Bez konzervantů Bez přidaného cukru Efekt lupa
 

Meruňková pasta. Bez přidaného cukru a konzervantů. Ideální do nepečených dezertů a marmelád.. Hodí se do pečení, na ozdobu dezertů, do smoothie, kaší a jogurtů. Dá se použít i jako sladidlo, které je plné vitamínů, minerálů a také vlákniny. Vyzkoušejte namazat jen tak na pečivo.

Dostupnost Skladem (1 ks)
Měrná cena 215 Kč / 1 ks
215 Kč    
Kód produktu PROV-6006
Značka Provita
Kategorie Sušené plody a ovoce
 

Složení: meruňky 100%

Alergeny: zvýrazněny.

Skladování: Skladujte v suchu, chladu a temnu.

Země původu: Turecko

Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.

Podobné produkty

  • NJ 2904 Bez lepku NJ-2904
    Datlová pasta, 1 kg
    Skladem (3 ks)
    Datlová pasta je ideální přírodní sladidlo. Datlovou pastu lze konzumovat přímo, nebo používat jako přísadu do výrobků, jako jsou datlové sušenky, omáčky, jogurty aj. Ideální...

    70 Kč
  • pasta fíková Bez konzervantů Bez přidaného cukru PROV-6389
    Pasta fíková, 1 kg
    Skladem (1 ks)
    Skvělá fíková pasta. Bez přidaného cukru a konzervantů. Ideální do nepečených dezertů a marmelád.. Hodí se do pečení, na ozdobu dezertů, do smoothie, kaší a jogurtů. Dá se...

    149 Kč
  • pasta rozinková PROV-0832
    Pasta rozinková, 1 kg
    Skladem (1 ks)
    Rozinková pasta je jemně rozmixovaná směs kvalitních tmavých rozinek. Hodí se do pečení, na ozdobu dezertů, do smoothie, kaší a jogurtů. Dá se použít i jako sladidlo, které je...

    98 Kč
Hmotnost 1 kg
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota (kJ) 1009
Energetická hodnota (kcal) 241
Tuky celkem (g) 0,2
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g) 0,02
Sacharidy celkem (g) 63
Sacharidy - z toho cukry (g) 53
Vláknina (g) 7,3
Bílkoviny (g) 3,4
Sůl (g) 0

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.