Pšeničná grahamová mouka je mletá z celých zrn potravinářské pšenice, a kromě klíčků je v ní zachován větší obsah otrub než v klasické celozrnné mouce.
Vločky rýžové instantní jsou vhodné jako příměs müssli, jogurtů, kaší, nákypů ale také do slaných pokrmů - pečiva. Lze je také využít k zahušťování omáček a polévek.
Pohankové slupky jsou vhodné na výluhy, koupele, výplně nejen polštářů. I slupka obsahuje vitamín P-Rutin. Bohužel vysoké teploty nad 80°C tento vitamín ničí. Pokud užíváme...
Ovesné otruby bez lepku pomáhají doplňovat vlákninu do stravy, která je složená převážně z rafinovaných potravin. Obsahují cenné minerální látky a také vitamíny, hlavně skupiny...
Špaldové vločky vynikají svou charakteristickou chutí po oříšcích. Vločky můžete přidat do müssli, připravit z nich kaši nebo zahustit polévky či omáčky.