Pohanková mouka je výborná alternativa klasické mouky, kromě toho, že je bezlepková, blahodárně působí na cévy díky vysokému obsahu rutinu a vitamínu E. Rutin je zároveň prospěšný svým pozitivním působením na vstřebávání vitamínu C.
Detailní popis produktu
Použití: Využití v kuchyni má pohanková mouka široké, můžeme ji přidávat kamkoliv, kde bychom použili jakoukoliv jinou mouku a obzvláště chutná je v pečivu, bezlepkových moučnících nebo pizze.
Složení: pohanka mletá.
Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.
Skladujte na suchém a chladném místě.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mouky a obiloviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Nutriční hodnoty na: | 100 g |
Energetická hodnota (kJ): | 1480 |
Energetická hodnota (kcal): | 352 |
Tuky celkem (g): | 2,7 |
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g): | 0,54 |
Sacharidy celkem (g): | 67,6 |
Sacharidy - z toho cukry (g): | 0,86 |
Vláknina (g): | 0 |
Bílkoviny (g): | 12 |
Sůl (g): | 0,01 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.