Tato rýžová mouka se využívá se především k přípravě sladkých, nepečených dezertů. Je vynikající surovinou pro pečení bezlepkových sušenek, dortů a nekynutých buchet.
Detailní popis produktu
Anebo vhodná pro zahušťování omáček slaných nebo sladkých jídel. Rýžová mouka zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí.
Složení: mouka z loupané rýže
Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.
Skladujte na suchém a chladném místě.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mouky a moučné směsi |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Nutriční hodnoty na: | 100 g |
Energetická hodnota (kJ): | 1550 |
Energetická hodnota (kcal): | 365 |
Tuky celkem (g): | 1 |
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g): | 0,4 |
Sacharidy celkem (g): | 81 |
Sacharidy - z toho cukry (g): | 0 |
Bílkoviny (g): | 8 |
Sůl (g): | 0 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář