Provita
K výrobě se jako základní surovina používá cukrová řepa.
PROV-1778
Dehydrovaný sójový výrobek texturovaný neutrální určený k tepelné úpravě.
PROV-5338
Dehydrovaný sójový výrobek texturovaný neutrální určený k tepelné úpravě.
PROV-5307
Černý kmín neboli černucha setá bývá součásti asijských kořenících směsí např. některých druhů kari.
PROV-1377
Sladivost ovocného cukru je o 30 % větší než u řepného cukru. K přímé spotřebě.
PROV-1187
Kokosový olej bez vůně je výborný na vaření, pečení i smažení do teplé kuchyně. Typickou vlastností je jeho tuhá konzistence, která se okolo 24° C mění na tekutou.
PROV-0431
Varianta "natural" vám zaručuje, že se jedná o rýži nebroušenou a neleštěnou, která si zachovává maximum svých výživových hodnot.
PROV-5604
Jeho zrna lze použít jako přílohu ke všem druhům hlavních jídel, chutnou součást salátů a zeleninových nebo ovocných směsí.
PROV-6793
PROV-1767
Pšeničný bulgur tmavý jemný je obilný výrobek sloužící jako příloha. Má oříškovou chuť a je snadno stravitelný. Hodí se na kaše i do salátů.
PROV-2454
Pšeničná bílkovina - lepek se často používá jako zahušťovadlo v polévkách a omáčkách.
PROV-2786
Štavnaté rozinky z tureckého pobřeží povrchově ošetřené pouze slunečnicovým olejem - nesířené.
PROV-1839
Vločky jsou velmi vhodné k zahušťování polévek, kaší či omáček.
PROV-2597
Jsou velmi lehce stravitelné a chutné. Můžete připravovat na sladko i na slano. Kukuřičné vločky jsou vhodné do kaší, müssli, ale také do polévek.
PROV-6968
Špaldové vločky vynikají svou charakteristickou chutí po oříšcích. Vločky můžete přidat do müssli, připravit z nich kaši nebo zahustit polévky či omáčky.
PROV-7064
Jidášovo ucho je bohaté na vlákninu a obsahuje málo kalorií. Často se přidává do polévek, salátů a různých stir-fry pokrmů.
PROV-9792
Tilda Basmati rýže je vysoké kvality tradiční rýže z Indie a Pakistánu. Převážně slouží jako příloha k pečeným nebo grilovaným masům nebo jako součást klasické biryani. Basmati...
PROV-9921
Stránka 5 z 5 -
113 položek celkem