Usušením a následným rozemletím datlí vzniká jedinečné přírodní sladidlo lehce karamelové chuti, které se nejlépe hodí na vaření a pečení. Datlový cukr má nižší glykemický index než běžný cukr, takže nemá tak výrazný vliv na hladinu cukru v krvi. Je to vhodná volba pro lidi, kteří se snaží omezit příjem rafinovaných cukrů.
Detailní popis produktu
Složení: dehydrované datle 100%
Alergeny: zvýrazněny v textu
Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu, které naleznete v galerii obrázků, jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.
Skladujte v suchu. Chraňte před přímým slunečním světlem.
Vyrobeno v České republice
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sladidla a cukry |
---|---|
Hmotnost: | 0.4 kg |
Nutriční hodnoty na: | 100 g |
Energetická hodnota (kJ): | 1604 |
Energetická hodnota (kcal): | 383 |
Tuky celkem (g): | 0,4 |
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g): | 0,1 |
Sacharidy celkem (g): | 92,43 |
Sacharidy - z toho cukry (g): | 69,74 |
Vláknina (g): | 11,04 |
Bílkoviny (g): | 2,53 |
Sůl (g): | 0,01 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.