V potravinářství se agar používá k ochucování, jako stabilizátor i zahušťovací prostředek a v mnoha výrobcích asijských kuchyní od cukrářských a pekařských výrobků až po mražené dezerty, různá želé, pudinky apod.
Detailní popis produktu
Složení: agar
Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.
Skladujte na suchém a chladném místě.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pečení a vaření |
---|---|
Hmotnost: | 0.01 kg |
Nutriční hodnoty na: | 100 g |
Energetická hodnota (kJ): | 701 |
Energetická hodnota (kcal): | 167 |
Tuky celkem (g): | 0 |
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g): | 0 |
Sacharidy celkem (g): | 83,9 |
Sacharidy - z toho cukry (g): | 0 |
Bílkoviny (g): | 0 |
Sůl (g): | 0 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář