Agar - agar, 10 g

 
  • 1 z 2
 

V potravinářství se agar používá k ochucování, jako stabilizátor i zahušťovací prostředek a v mnoha výrobcích asijských kuchyní od cukrářských a pekařských výrobků až po mražené dezerty, různá želé, pudinky apod.

Dostupnost Skladem (>3 ks)
Měrná cena 20 Kč / 1 ks
20 Kč    
Kód produktu NJ-7347
Značka Natural Jihlava
Kategorie Pečení a vaření
 

Složení: agar

Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.

Skladujte na suchém a chladném místě.

Podobné produkty

  • NJ 2673 BIO NJ-4039
    BIO Dortové želé čiré, 12 g
    Skladem (3 ks)
    Čiré želé pro přípravu moučníků, dortů nebo aspiků.

    20 Kč
  • CL 0695 CL-0695
    Agar kanten vločky, 30 g
    Skladem (1 ks)
    Agar-agar je čistě rostlinná želírující látka, která se vyrábí z mořských řas. Využijete ji při přípravě dortů, aspiku, krémů, ovocných želé, džemů…

    180 Kč
Hmotnost 0.01 kg
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota (kJ) 701
Energetická hodnota (kcal) 167
Tuky celkem (g) 0
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g) 0
Sacharidy celkem (g) 83,9
Sacharidy - z toho cukry (g) 0
Bílkoviny (g) 0
Sůl (g) 0

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.