V potravinářství se agar používá k ochucování, jako stabilizátor i zahušťovací prostředek a v mnoha výrobcích asijských kuchyní od cukrářských a pekařských výrobků až po mražené dezerty, různá želé, pudinky apod.

20 Kč 20 Kč / 1 ks
Dostupnost: Skladem (>3 ks)
Kód: NJ-7347

Detailní popis produktu

Složení: agar

Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.

Skladujte na suchém a chladném místě.

Doplňkové parametry

Kategorie: Pečení a vaření
Hmotnost: 0.01 kg
Nutriční hodnoty na: 100 g
Energetická hodnota (kJ): 701
Energetická hodnota (kcal): 167
Tuky celkem (g): 0
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g): 0
Sacharidy celkem (g): 83,9
Sacharidy - z toho cukry (g): 0
Bílkoviny (g): 0
Sůl (g): 0

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

NJ 2673
BIO
20 Kč
Skladem (3 ks)

Čiré želé pro přípravu moučníků, dortů nebo aspiků.

NJ-4039
CL 0695
180 Kč
Skladem (1 ks)

Agar-agar je čistě rostlinná želírující látka, která se vyrábí z mořských řas. Využijete ji při přípravě dortů, aspiku, krémů, ovocných želé, džemů…

CL-0695