BIO Ume Su, bez lepku, 250 ml
Kód: NJ-8142


Detailní popis produktu
Při výrobě (fermentaci) švestiček umeboshi vzniká jako odpadní produkt červená voda ume-su, neboli umeocet. Při moderním způsobu výroby se nakládají nesušené švestky, aby zbylo více tekutiny. Z chemického hlediska ale s octem nemá nic společného. Umeocet má slanokyselou chuť a i když má v názvu slovo ocet spíše nám pokrm osolí než okyselí. Obsahuje velké množství minerálních látek, enzymů a vitamínů ve vstřebatelné podobě.
Složení: Ume BIO (japonské švestky fermentované), mořská sůl, listy Shisso BIO (Perilla).
Alergeny: zvýrazněny
Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.
Země původu: Japonsko
Nutriční hodnoty
| Energetická hodnota | 108 kJ/26kcal |
| Tuky | <0,5g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | <0,1g |
| Sacharidy | 5,40g |
| z toho cukry | 0,70g |
| Bílkoviny | 0,5g |
| Sůl | 16,4g |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Zdravé potraviny |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.4 kg |
| EAN: | 8595617918142 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
