BIO Žitný kvásek, 30 g
Popis
Složení: ŽITNÁ mouka BIO, startovací kultura
Základní recept pro 1,5kg žitného chleba: 1000g žitné mouky, 2 sáčky sušeného kvásku, 700ml vody, 2-3 čajové lžičky soli, 20g droždí.
Světlý chléb: připravené těsto dáme ve formě do nepředehráté trouby a pečeme asi 80 min. na 180-200°C.
Tmavý chléb: Nechte těsto ještě o 1 hodinu déle kynout, poté vložte ve formě do předehřáté trouby na 250°C a pečte asi 20 min., snižte teplotu na 180°C s pečte dalších 90 min.
Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.
Skladujte na suchém a chladném místě.
Podobné produkty
Hmotnost | 0.03 kg |
Nutriční hodnoty na | 100 g |
Energetická hodnota (kJ) | 1413 |
Energetická hodnota (kcal) | 334 |
Tuky celkem (g) | 1,8 |
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g) | 0,5 |
Sacharidy celkem (g) | 52 |
Sacharidy - z toho cukry (g) | 1 |
Bílkoviny (g) | 11,2 |
Sůl (g) | 0,01 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.