Mouka rýžová lepivá, 500 g
Popis
Je velmi všestranná:
- příprava slaných i sladkých těst – bezlepkovému pečivu dodává vláčnost
- na zahušťování, výrobu omáček, bešamelu a na výrobu tradičních asijských pokrmů. Lepivost způsobuje vysoký obsah škrobu obsažený v zrnech – proto mouka z bílé lepivé rýže má skvělé zahušťovací a pojivové vlastnosti a v bezlepkovém pečivu dobře nahradí chybějící lepek. Můžete jí použít až 25 % z celkového množství mouky v receptu.
Složení: bílá lepivá zlomková rýže 100%
Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.
Skladujte na suchém a chladném místě.
Hmotnost | 0.5 kg |
Nutriční hodnoty na | 100 g |
Energetická hodnota (kJ) | 1550 |
Energetická hodnota (kcal) | 365 |
Tuky celkem (g) | 1 |
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g) | 0,4 |
Sacharidy celkem (g) | 81 |
Sacharidy - z toho cukry (g) | 0 |
Vláknina (g) | 0 |
Bílkoviny (g) | 8 |
Sůl (g) | 0 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.