Rýžové těstoviny - trubka malá, 300 g
Popis
Díky lehké stravitelnosti a nepřítomnosti gliadinu jsou doporučeny jako strava pro nemocné s celiakií a alergií na lepek. Používat se dají stejně jako těstoviny pšeničné, jako příloha, na zapečení nebo do salátu.
Složení: rýžová mouka, tapiokový škrob, sůl.
Příprava: vaříme 9 minut, poté scedíme a podáváme
Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.
Skladujte na suchém a chladném místě.
Podobné produkty
Hmotnost | 0.3 kg |
Nutriční hodnoty na | 100 g |
Energetická hodnota (kJ) | 1432 |
Energetická hodnota (kcal) | 347 |
Tuky celkem (g) | 0,61 |
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g) | 0,30 |
Sacharidy celkem (g) | 80 |
Sacharidy - z toho cukry (g) | 1,02 |
Bílkoviny (g) | 4,81 |
Sůl (g) | 0,55 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.