Strouhanka kukuřičná speciál, 200 g

 
Bez lepku Efekt lupa
 

Extrudovaný výrobek. Vhodný na obalování místo běžné strouhanky. Bez lepku.

Dostupnost Skladem (1 ks)
Měrná cena 29 Kč / 1 ks
29 Kč    
Kód produktu NJ-0307
Značka Natural Jihlava
Kategorie Pečení a vaření
 

Složení: kukuřice 76,5%, cizrna, paprikový extrakt 0,3% (řepkový olej, barvivo E160 c), řepkový olej, jedlá sůl

Alergeny: zvýrazněny.

Země původu: Česká republika

Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.

Podobné produkty

  • NJ 3858 Bez lepku NJ-3858
    Strouhanka kukuřičná, 200 g
    Skladem (2 ks)
    Strouhanka kukuřičná. Extrudovaný výrobek. Bez lepku. Vhodný na obalování místo běžné strouhanky.

    25 Kč
  • NJ 8504 Bez lepku NJ-8504
    Strouhanka kukuřično - cizrnová, 200 g
    Skladem (2 ks)
    Vhodná na obalování místo běžné strouhanky. Bez lepku.

    26 Kč
  • NJ 4268 Bez lepku NJ-4268
    Strouhanka jáhlová, bez lepku, 200 g
    Momentálně nedostupné
    Vhodná pro bezlepkovou dietu.

    25 Kč
  • NVLM 4247 Bez lepku NVLM-4247
    Strouhanka bez lepku, 350 g
    Skladem (3 ks)
    Jemná bezlepková strouhanka z kynutého bezlepkového pečiva, vhodná k obalování a smažení řízků, sýra, zeleniny apod. Je vyrobena z přirozeně bezlepkových a bezpšeničných...

    85 Kč
  • NVLM 4247 Výprodej Bez lepku NVLM-4507
    Strouhanka bez lepku, 350 g, Trvanlivost do 1. 6. 2024
    Skladem (2 ks)
    Jemná bezlepková strouhanka z kynutého bezlepkového pečiva, vhodná k obalování a smažení řízků, sýra, zeleniny apod. Je vyrobena z přirozeně bezlepkových a bezpšeničných...

    Původně: 85 Kč
    Ušetříte: 45 Kč (–52 %)

    40 Kč
Hmotnost 0.2 kg
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota (kJ) 1628
Energetická hodnota (kcal) 387
Tuky celkem (g) 4,7
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g) 0,1
Sacharidy celkem (g) 70,8
Sacharidy - z toho cukry (g) 0
Bílkoviny (g) 10,5
Sůl (g) 0,8

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.