Tapiokové perly, 250 g

 
Bez lepku Efekt lupa
  • 1 z 2
 

Tapiokové perly jsou bíle kuličky bez chuti a vůně. Tapioka je přirozeně bezlepková a neobsahuje žádné alergeny

Dostupnost Skladem (>3 ks)
Měrná cena 39 Kč / 1 ks
39 Kč    
Kód produktu NJ-4206
Značka Natural Jihlava
Kategorie Vaření a pečení
 

Složení: nativní tapiokový škrob

Tapioka má široké využití, lze ji přidat do bezlepkové mouky a zlepšit konzistenci hotových jídel. Je vhodný na zahušťování polévek a omáček, na sladké i slané pečení. Tapiokové perly se používají jako zahušťovadlo do pudinků, ke zvláčnění bezlepkových těst, jako pojivo místo vajec. Z tapioky si můžete připravit oblíbený bubble tea.
Minimálně na 10 min namočené a rozmixované kuličky lze přidat k přirozeně bezlepkové mouce pro zvláčnění těsta v přibližném poměru 1:5 - do palačinek či jiných těst. Kuličky pomleté nebo rozdrcené nasucho je možné použít do piškotových těst, namísto obilné mouky, většinou v kombinaci s mletými ořechy nebo s jinou přirozeně bezlepkovou moukou dodávají těstu vláčnost.
Namočené kuličky se také připravují jako dezert na způsob pudinků.

 

Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.

Skladujte na suchém a chladném místě.

 

Podobné produkty

  • NJ 4656 Bez lepku S nízkým obsahem bílkovin NJ-4656
    Tapiokové perly, extra velké, 250 g
    Skladem (3 ks)
    Tapiokové perly jsou bíle kuličky bez chuti a vůně. Tapioka je přirozeně bezlepková a neobsahuje žádné alergeny

    39 Kč
Hmotnost 0.25 kg
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota (kJ) 1485
Energetická hodnota (kcal) 350
Tuky celkem (g) 0,5
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g) 0,10
Sacharidy celkem (g) 86
Sacharidy - z toho cukry (g) 0,5
Bílkoviny (g) 0,5
Sůl (g) <0,10

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.