BIO Klíčivé trio, semínka k naklíčení, 120 g

 
BIO Vegan Efekt lupa
 

Naklíčená semínka jsou vhodná na ozdobení pečiva, k vylepšení salátů, polévek a jiných pokrmů. Pikantní chuťové tóny čočky, ředkvičky a hořčice se vám nikdy neomrzí. Fantazii se meze nekladou!

Dostupnost Skladem (>3 ks)
Měrná cena 58,33 Kč / 100 g
70 Kč    
Kód produktu SON-2318
Značka Sonnentor
Kategorie Semínka k naklíčení
 

Složení: čočka*, ředkvička*, HOŘČICE* 

*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Alergeny: zvýrazněny.

Návod k přípravě:
doba namáčení: 4-6 hodin
doba klíčení: 5-6 dní
proplachování vodou: 2x denně
ideální teplota:18-20 °C
doporučené vybavení: nakličovací sklenice

Před konzumací ještě jednou propláchnout vodou.
Výhonky by se měly co nejdříve zkonzumovat nebo uchovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici.

Skladování: Skladujte v suchu a chladu.

Podobné produkty

  • SON 7833 BIO Vegan SON-7833
    BIO Směs semínek, semínka k naklíčení, 120 g
    Skladem (>3 ks)
    Naklíčená semínka jsou vhodná k vylepšení salátů, polévek a jiných pokrmů. Různorodé chuťové tóny pískavice, čočky a ředkviček se vám nikdy neomrzí. Fantazii se meze nekladou!

    70 Kč
  • SON 1077 BIO Vegan SON-1077
    BIO Řeřicha, 120 g
    Skladem (>3 ks)
    Zahradní řeřicha (Lepidium sativum) má původ v Persii a do Evropy ji přivezli Římané. Při jarní únavě je ideálním pomocníkem. Mladé lístky řeřichy mají výrazné aroma a s oblibou...

    95 Kč
  • SON 7826 BIO Vegan SON-7826
    BIO Rukola, 120 g
    Skladem (>3 ks)
    Rukola (Diplotaxis tenuifolia) nebo také roketa zapadla na dlouhý čas v zapomnění. V posledních letech slaví tato malá peprná rostlinka svůj návrat a těší se o to větší oblibě....

    95 Kč
  • SON 1107 BIO SON-1107
    BIO Ředkvička, 120 g
    Skladem (1 ks)
    Máte chuť na něco pikantnějšího? Díky klíčkům ředkvičky nezůstane vaše jídlo přízemním! Aromatické klíčky se hodí především k přípravě salátů, dipů, pomazánek nebo jen tak na...

    95 Kč
Hmotnost 0.12 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.