Máte chuť na něco pikantnějšího? Díky klíčkům ředkvičky nezůstane vaše jídlo přízemním! Aromatické klíčky se hodí především k přípravě salátů, dipů, pomazánek nebo jen tak na chleba s máslem. Nepleťte si vláknité kořínky s plísní. Semínka k nakličování.
Detailní popis produktu
Složení: semínka ředkvičky* (Raphanus sativus var. sativus).
*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Alergeny: zvýrazněny.
Návod k přípravě:
doba namáčení: 6-8 hodin
doba klíčení: 5-8 dní
proplachování vodou: 2-3x denně
ideální teplota:18-20 °C
doporučené vybavení: nakličovací sklenice
Před konzumací ještě jednou propláchnout vodou.
Výhonky by se měly co nejdříve zkonzumovat nebo uchovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici.
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Semínka k naklíčení |
---|---|
Hmotnost: | 0.12 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.