BIO Rýžový ocet sladký, 250 ml
Kód: NJ-0918


Detailní popis produktu
Jde o tradiční přísadu asijské kuchyně nejen při přípravě sushi. Rýžový ocet však můžete použít i jako dochucovadlo při přípravě různých pokrmů. Můžete ho přidat do rýže po jejím uvaření a připravit tak rizoto nebo jinou rýžovou pochoutku. Pokud bychom srovnali rýžový ocet s klasickým fermentovaným octem, tak rýžový ocet je sladší, méně kyselý a velmi jemný. Tento rýžový ocet je v BIO kvalitě. Případný kal, usazenina není na závadu.
Složení: voda, neloupaná rýže bio, rýžové otruby bio, koji (aspergillus oryzae)
Alergeny: zvýrazněny.
Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.
Skladujte na suchém a chladném místě.
Země původu hotového produktu: Česká republika
Dodavatel na trh: Natural Jihlava JK s.r.o., Humpolecká 286/28, Staré Hory, 58601 Jihlava
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Ocet |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.4 kg |
| EAN: | 8595617900918 |
| Nutriční hodnoty na: | 100 ml |
| Energetická hodnota (kJ): | 59 |
| Energetická hodnota (kcal): | 14 |
| Tuky celkem (g): | 0 |
| Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g): | 0 |
| Sacharidy celkem (g): | 0 |
| Sacharidy - z toho cukry (g): | 0 |
| Bílkoviny (g): | 0 |
| Sůl (g): | 0 |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
