BIO Tamari san-J, sojová omáčka bez lepku, 475 ml
Popis
Tradiční japonský výrobek v biokvalitě, který se podobně jako shoyu používá k dochucování pokrmů. Tamari na rozdíl od Shoyu má výraznější chuť, hustější konzistenci, tmavší barvu a neobsahuje lepek.
Prochází i odlišným výrobním procesem – vzniká při výrobě Misa. Jelikož výtěžnost při výrobě Tamari je mnohem nižší než u Shoyu, odráží se to i ve vyšší ceně. Obsahuje vysoce kvalitní aminokyseliny a mikroorganismy.
Složení: pitná voda, SÓJOVÉ boby v BIO kvalitě, mořská sůl
Alergeny: zvýrazněny. Sója.
Země původu: Japonsko
Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.
Podobné produkty
Hmotnost | 0.7 kg |
Nutriční hodnoty na | 100 ml |
Energetická hodnota (kJ) | 280 |
Energetická hodnota (kcal) | 67 |
Tuky celkem (g) | 0 |
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g) | 0 |
Sacharidy celkem (g) | 4,9 |
Sacharidy - z toho cukry (g) | 0,69 |
Bílkoviny (g) | 11,9 |
Sůl (g) | 5,47 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.