Pohanková je vhodná na pečení chleba, rohlíků, koláčů, jemného cukroví, sušenek, palačinek, placek, na zásmažku, v bezlepkových potravinách slouží jako pojivo. Svoji hrubostí odpovídá polohrubé mouce.
Detailní popis produktu
Pohanková mouka je vhodná také jako příměs do bílé mouky na zvýraznění chuti.
Složení: Mechanicky loupaná pohanka
Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.
Skladujte na suchém a chladném místě.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mouky a obiloviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Nutriční hodnoty na: | 100 g |
Energetická hodnota (kJ): | 1460 |
Energetická hodnota (kcal): | 348 |
Tuky celkem (g): | 4,2 |
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g): | 0,98 |
Sacharidy celkem (g): | 56,3 |
Sacharidy - z toho cukry (g): | 1,51 |
Vláknina (g): | 0 |
Bílkoviny (g): | 17,2 |
Sůl (g): | 0,01 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář